„Смешен филм фест“ идва с концерт, изложба и базар на книги

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Смешен филм фест - 2014Филмова музика, изложба и базар на книги са сред съпътстващите събития на петото издание на Международния фестивал на комедийното кино „Смешен филм фест“, научи Габрово Daily.

Оркестър „Габрово” ще настрои публиката на фестивална вълна с изпълнение на филмова музика. В понеделник, 20 октомври, от 17:00 часа оркестърът кани на концерта „Любими песни от любими филми” на откритата сцена на ул. „Радецка”.

 

Традиционният Весел четвъртък в Музей „Дом на хумора и сатирата” също ще е посветен на седмото изкуство. На 23 октомври Веселата къща ще представи популярни лица от големия екран с изложба от сатирични графики и шаржове на Калин Николов.

Базар на книги, организиран от книжарница „Златев” във фоайето на зала „Възраждане” по време на „Смешен филм фест“, ще даде възможност на зрителите да си тръгнат освен с приятни преживявания от гледания филм и с интересно четиво.

Повече за „Смешен филм фест“ може да прочетете в Онлайн енциклопедия Габрово gabrovowiki.com тук.

Филмите от модул „Златни комедии” на най-смешния фестивал в България са с вход свободен, за всички останали прожекции цената на билета е 2 лв.

Касата на зала „Възраждане” ще работи от 21 до 27 октомври със следния график:

Всички делнични дни

от 17.00  до  20.00 часа

Събота и неделя

от 10.00  до  11.00 часа

от 15.30  до  20.00 часа


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.