„Смешен филм фест“ посвещава вечер на великите Луи дьо Фюнес и Робин Уилямс

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Филмът "Тежка сватба" в програмата на "Смешен филм фест" - ГабровоНа 23 октомври „Смешен филм фест“ ще покаже филми с участието на великите актьори Луи дьо Фюнес и Робин Уилямс. В 18:00 ч. зала „Възраждане“ кани габровци на филма „Оскар“ с Луи дьо Фюнес, част от програмата „Златни комедии“. Входът е свободен.

Макар че е смятана за една от най-добрите комедии на актьора, „Оскар“ не е така позната и не може да бъде видяна по телевизията. С разказа за невротичния бизнесмен, който търси съпруг за бременната си дъщеря, ще отбележим и 100-годишнината от рождението на френския комик.

Режисьор на филма е Едуар Молинаро, а сценарият е по пиесата на Клод Мание. В ролите ще видим Луи дьо Фюнес, Клод Риш, Марио Давид.

В 20.00 ч. е прожекцията на американския филм от 2013 г. „Тежка сватба“, в който Робин Уилямс изиграва една от последните си роли. Във филма участват още Робърт де Ниро, Аманда Сийфрид, Катрин Хейгъл, Топър Грейс, Сюзан Сарандън, Даян Кийтън

Отдавна разведена двойка се преструва на щастливо семейство, за да задоволи очакванията на биологичната майка на своя осиновен син, който е поканил всички на сватбата си. Де Ниро и Кийтън влизат в ролите на двамата родители, които бързо разбират, че да изиграеш миналото не е никак лесно.

Филмите от модул „Златни комедии” са с вход свободен, за всички останали прожекции цената на билета е 2 лв.

Касата на зала „Възраждане” ще работи от 21 до 27 октомври със следния график:

Всички делнични дни

от 17.00  до  20.00 часа

Събота и неделя

от 10.00  до  11.00 часа

от 15.30  до  20.00 часа


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.