Смешен филм фест в Дома на хумора с известния дизайнер Карл Лагерфелд

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"Лоло", Смешен филм фест в Дома на хумора и сатирата. Изображение: imdb.com
„Лоло“, Смешен филм фест в Дома на хумора и сатирата. Изображение: imdb.com

Смешен филм фест продължава с нова прожекция в Дома на хумора и сатирата в Габрово. Това е френският филм „Лоло“. Новата порция смях ще бъде сервирана на 17 ноември от 18 часа в Залата на жирафите във Веселата къща в Габрово.

По време на ваканция в Южна Франция парижанка работохоличка над 40 среща непохватен провинциалист, толкова различен от нафуканите мъже в града, че й завърта главата. Когато заживяват заедно в дома й в Париж обаче, изобретателният й и тираничен син Лоло прави куп щуротии, за да разкара новия любовник и от леглото, и от живота на майка си. Написан, режисиран и изигран от Жюли Делпи, „Лоло“ прилича на другите й филми по това, че романтиката винаги е леко захаросана, диалозите са подлютени, а фарсът е задължителна съставка в рецептата.

Във филма участва и световноизвестният дизайнер Карл Лагерфелд… като самия себе си.

Цената на билетите е 3 лв. и могат да се купят от касата на ДХС. Филмът не се препоръчва за лица под 14 години!

Режисьорката ЖЮЛИ ДЕЛПИ е родена през 1969 г. в Париж. За пръв път се снима на 14 години в “Детектив” (1985) на Жан-Люк Годар. Играе в много американски и френски продукции като “Тримата мускетари” (1993) на Дисни, “Да убиеш Зоуи” (1993), “Три цвята: бяло” (1994), както и с Итън Хоук в “Преди изгрев” (1995), “Преди залез” (2004) и “Преди полунощ” (2013). Завършва Филмовата школа към Нюйоркския университет. Сценарист и режисьор е на късометражния “Дрън-дрън” (1995), представен на филмовия фестивал в Сънданс.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.