Фестивалът „Синелибри“ в Габрово се отлага

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кино-литературният фестивал „Синелибри“ се отлага до нормализиране на обстановката, съобщават от Община Габрово. Фестивалът трябваше да се проведе от 21 до 25 октомври.

Припомняме, че от 00:00 часа на 21 октомври в сила влиза изискването за притежаване на „зелен сертификат“. Тази мярка засяга и посещенията на кина и театри.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

От 21 октомври в цялата страна се въвежда „зелен сертификат“ за повечето обекти на закрито


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.