Селският МОЛ в Габрово празнува 1 година

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Изображение: Селски МОЛ - 1 година
Изображение: Селски МОЛ – 1 година

Базарът „Забравени традиции, живи вкусове“, по-известен като Селски МОЛ, ще отпразнува 1 година на 12 септември от 17:30 ч. Мястото е паркът до бившия Текстилен техникум на ул. „Брянска“, срещу Обществен клуб-фурна.

Селският МОЛ ще включва базар-изложение на местни зеленчуци , овошки, фермерски и домашни продукти от селския двор, изделия на местните занаяти, демонстрации и дегустации, традиционни предмети, облекла, културни ценности и др.; фолклорна сцена; трампа – свободна размяна на рецепти за зимнина.

Предложете продукти, отгледани или създадени във вашето населено място от частните стопани, домакините, фермерите и дребните производители. Не забравяйте да поставите касичка за дарения в подкрепа на ваша кауза или дейност. Поканете местните производители, фермери и занаятчии да направят алъш-вериша и да дадат шанс на гражданята да се докоснат до истинската храна без баркод и „Е“-та – споделят организаторите.

Вашето участие в подкрепа на местното производство и традиции и екологосъобразния начин на живот би било и би трябвало да бъде от полза, както за габровци, така и за Вашето читалище и общност. Срокът за съгласуване на участие в базара е 07.09. 2015 г.

За контакти:
М. Стоянова margaritast1957@abv.bg 0884684955
С. Неделчева do.gabrovski2011@gmail.com 0876195030
Св. Славчев svet82@mail.bg 0899600324, 0879602786


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.