Популярни музиканти гостуват в Габрово със „Светът на киното в музика“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов ще гостуват в Габрово с концерт-спектакъл „Светът на киното в музика“. Музикалното събитие ще ни припомни музиката от популярни знакови филми като „Имало едно време в Америка“, „Кръстникът“, „Убий Бил“, „Кабаре“, „Флашданс“, „Хубава жена“, филмът на Чарли Чаплин „Модерни времена“ и много други.

На сцената освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще се качат и едни от най-добрите джазови музиканти в България – Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. За още по-силно въздействие на концертите ще присъства и мулимедия, подготвена специално от Васил Каркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов специално за случая.

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов представят „Светът на киното в музика“ в Габрово

Габрово става част от поредица от над 30 концерта в цялата страна. Концертът в Габрово е на 16 март от 19 часа, в зала „Възраждане“. Билети се продават в мрежата на „Евентим“ и на касата на Спортна зала „Орловец“ в часовете 10 – 13 и 15 – 18 часа.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.