Габровски камерен оркестър

Габровски камерен оркестър кани румънски пианист

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровски камерен оркестърРумънският пианист Адрей Пънцарио ще гостува на концертния цикъл „Избрано от публиката“ на Габровския камерен оркестър. Музикалното събитие ще бъде на 19 ноември от 19 часа в Художествена галерия „Христо Цокев“.

В програмата са включени произведения на Моцарт, Глинка, Сметана, Брамс, Дебюси, Равел и премиера на „Концерт за пиано и оркестър“ от румънския композитор Йон Киприян.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.