Рок фестивалът „Хоталич“ край Севлиево тази година ще бъде в един ден

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Рок фестивалът „Хоталич“ при едноименната крепост край Севлиево ще се проведе в края на август, но само в рамките на един ден. С него Община Севлиево ще закрие летния сезон.

Събитието ще бъде на 28 август с вход свободен. Концертите започват в 16:30 часа със севлиевската група Never Found. След тях ще забият Hammerhead, Absolute, JEREMY?, Контрол и SEVI. Хедлайнери на фестивала ще бъдат Светльо & the legends.

Рок фест „Хоталич“ ще се проведе при строго спазване на противоепидемичните правила.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.