Радослав Талев с концерт "Чудесата на китарата"

Радослав Талев с концерт „Чудесата на китарата“ в края на септември

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Радослав Талев с концерт "Чудесата на китарата"
Радослав Талев с концерт „Чудесата на китарата“

Известният изпълнител на класическа китара от Габрово Радослав Талев ще изнесе концерт „Чудесата на китарата“. Музикалното събитие е на 27 септември от 18:30 ч. в зала „Възраждане“, съобщи за Габрово Daily китаристът. Той ще представи аранжименти на класически, фламенко, джаз и латино произведения, както и свои авторски творби.

В концерта ще участва и младият китарист Владимир Бойновски.

Радослав Талев е носител на престижни награди от национални и международни конкурси. Известен е и с Музикална школа „Звезди в аванс“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.