Радослав Талев прави „Луда латино нощ“ с кубинци в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Известният габровски китарист Радослав Талев ще представи китарния спектакъл „Луда латино нощ” на 25 октомври 2019 г. от 19:00 ч. в зала „Възраждане“ в Габрово.

В спектакъл специално участие ще имат Франциско Гомес и Мардиел Куба Торес от кубинското шоу „Ла Кубания Оригинал” и танцьорките на „Зумба с Васи”.

Може да си резервирате билет предварително на тел. 0887807256, a в деня на концерта билети ще се продават на касата на зала „Възраждане“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.