Радослав Гизгинджиев. "Повече от любов"

Радослав Гизгинджиев представя новия си роман в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Радослав Гизгинджиев. "Повече от любов"
Радослав Гизгинджиев. „Повече от любов“

Радослав Гизгинджиев идва в Габрово на 14 март, за да представи най-новия си роман. Режисьорът и писател ще се срещне с габровци точно един месец, след като „Повече от любов“ се появи официално на книжния пазар, съобщават организаторите.

Представянето е от 18:00 ч. в габровско заведение близо до река Янтра. Освен личната среща с автора, гостите на събитието ще могат да разгледат и фотоизложба, която е базирана на деветте глави на романа. Малко по-рано през деня авторът ще се срещне и с ученици от Националната Априловска гимназия, за да разговаря с тях.

„Повече от любов“ – за „Лагерите на смъртта“

На 14 февруари се появи новият роман от Радослав Гизгинджиев – „Повече от любов“. Работата по романа е отнела повече от 2 години. Част от сюжетните линии са вдъхновени от реални събития, обвързани със съдбата на въдворените в т.нар „Лагери на смъртта“ през 1944 -1962 г. в България.

Кой е Радослав Гизгинджиев?

Радослав Гизгинджиев е популярен с трилогията си „Рай“: „Рай“, „Вратите“ и „Пеперудите“. Автор е на 5 моноспектакъла, изиграни от актьорите Петър Антонов, Симеон Вадов, Диана Димитрова („Открадат жовот“) и Йоко Захариев. Игралният му дебют в киното като режисьор и сценарист е филмът „Изпуснати думи“ по разказ на Елин Пелин с главна роля – Койна Русева.

Събитието в Габрово се организира от „Фотоплейс клуб“ със съдействието на Читалище „Будителите 2017“ – Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.