Пътуващото лятно кино на БНТ идва в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Лятно кино на БНТ в ГабровоПътуващото лятно кино на БНТ 1 пристига в Габрово на 25 август тази година.  Мястото на срещата е пл. „Възраждане“, с начален час 21.00. Габровци ще могат да гледат българския игрален филм „Маймуни през зимата“. Входът е свободен.

Тази година киното на колела води със себе си и Пътуваща детска библиотека. От 18.30 до 20.00 часа габровските малчугани ще седнат на големия стол на четенето. Те ще имат възможност да прочетат на глас откъси от литературни произведения, да споделят впечатления за любимите си автори и книги,  да разменят книга от домашната си библиотека и да вземат нова.

Кинопрограмата на Лято 2014 включва режисьорски дебюти, създадени в годините на българския преход с подкрепата на БНТ. С тях кампанията се присъединява към националната програма „25 години свободна България”.

„Пътуващо лятно кино с БНТ 1” е Национална кампания на Българската национална телевизия за възстановяване на изчезващите летни кина в България. Започнала през 2012-та година, инициативата получи подкрепата на много общини.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.