Камерният хор на момчетата в Габрово обявява прослушване

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Камерен хор на момчетата в Габрово обявява прослушване за хористи на възраст от 6 до 12 години, съобщават от Община Габрово.

Прослушванията ще се провеждат всеки понеделник от 17:30 до 18:30 часа в стая 409 в сградата на ОББ (влиза се от дясно на сградата).

Репертоарът на хора включва творби от класически и съвременни автори, като преобладават българските композитори. За последните 3 сезона Камерният хор на момчетата има активна концертна дейност съвместно с различни културни и образователни организации от Габрово, включително Габровски камерен оркестър, ОУ „Васил Левски“ и други.

За повече информация може да се свържете с Румяна Гръблева – диригент, тел. 0895 88 40 13.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.