Запиши се за „внуче назаем“ в „Приеми ме на село“ до 5 юни

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

priemi-me-na-seloДо 5 юни се подават заявления за участие в третата поредна инициатива на Община Габрово „Приеми ме на село”, съобщиха от общинската администрация. За първи път през 2015 г. „внучета назаем“ ще могат да станат и деца на възраст 9-14 години в „Приеми ме на село” – Джуниър.

Крайният срок за подаване на заявленията за участие е 5 юни /петък/ 2015 г. Те могат да бъдат изпращани на ел. поща:osnv@gabrovo.bg или priemimenaselo@abv.bg, както и на място: гр. Габрово, пл. «Възраждане» 3, вход на гърба на зала «Възраждане».

За селата Новаковци, Стоевци, Харачери и Съботковци могат да подават заявления за участие млади хора от цялата страна. Всички подробности относно инициативата „Приеми ме на село”, периода на провеждане, начина на кандидатстване и условията за участие са поместени в пакета документи, които могат да бъдат изтеглени и попълнени ТУК.

За селата Поповци и Донино могат да подават Заявления за участие само деца от Габрово. Всички подробности относно начина на кандидатстване и условията за участие са поместени в пакета документи, които могат да бъдат изтеглени и попълнени ТУК.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.