Рок, фойерверки и DJ парти на площада в Габрово на 30 декември (ПРОГРАМА)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габрово и габровци ще празнуват предновогодишно с концерт на площад „Възраждане“ на 30 декември 2017 г. Подробности за програмата разкриват от Община Габрово.

От 19.00 ч. на сцената на площад „Възраждане“ ще излезе феноменалният вокалист – Славин Славчев, победител в третия сезон на музикалното шоу „X Factor“. Заедно с групата си „Еридан“ Славин ще изпълни популярни рок парчета на Bon Jovi, AC/DC, Whitesnake, Deep Purple, Black Sabbath,  Rainbow и др., както и тяхна авторска музика.

Славин Славчев
Славин Славчев

В 20.20 ч. на 30 декември небето над Габрово ще засияе в пиротехнически илюминации.

От 20.30 ч. сцената на централния площад в Габрово ще премине на поп-денс вълна с DJ Фабрицио Паризи.

Фабрицио Паризи
Фабрицио Паризи

Фабрицио Паризи е многостранна музикална личност (DJ, пианист, барабанист, композитор) с над 3500 участия като DJ и музикант. Роден в Базел (Швейцария), в семейството на известен италиански музикален мениджър. На 10 години (посъветван от известния пианист и диригент Fausto Di Cesare) влиза в Музикално училище „Проф. В. Стоянов”, град Русе. На 13-годишна възраст е финалист в престижния интернационален конкурс за пианисти  Città di Senigallia“ град Сенигалиа – Италия. На 22-годишна възраст решава да прави диджей кариера, използвайки грамофона като реален музикален инструмент.

През 1996 г. печели „DMC ContestBulgaria“ и участва в множество конкурси, като винаги е на едно от първите места. През 2016 година Fabrizio Parisi е отново в България и е част от проекта Dance Machine, заедно с Диджейте Ради, Simon, Kikko, MixiMike. През 2017 стартира и собствения му Dj проект „Fabrizio Parisis ItalianJob“ в София, с продуцент Господин Господинов-Гепи (Stain Studio, Geppy Productions).

В началото на лятото на 2017 излезе сингълът му с певеца Steven Achikor. С Гергана Димитрова – Белонога („Мистерията на българските гласове“ и „Ева квартет“) реализират етно-хаус проект Sunbeams. Комбинацията от мистични фолклорни мотиви и летни бийтове направи своята премиера на 1 ноември.

Помните ли новогодишното посрещане в Габрово през 2016 г.?

Габрово ще празнува Нова година първи в света… на 30 декември

ВИЖТЕ И ОСТАНАЛИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2017:

Културен календар на Габрово през декември 2017 г.

Коледно-новогодишна програма в Габрово 2017

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.