Поля Йорданова от Драматичен театър Габрово с номинация за „Икар“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Актрисата Поля Йорданова от Драматичен театър „Рачо Стоянов” – Габрово получи номинация за националните театрални награди „Икар 2021“ в категория „Дебют“. Номинацията е за ролята й на Наташа в „Мечтата на Наташа“ от Ярослава Пулинович, режисьор Ана Батева.

Номинираните бяха обявени в онлайн пресконференция на Съюза на артистите в България (САБ) на 27 март, Международен ден на театъра.

Националните награди „Икар“ ще бъдат връчени на 11 май на официална церемония в Народен театър „Иван Вазов“ в София.

На снимката: Поля Йорданова, актриса. Снимка: Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.