„Песни в полите на Балкана“ – за десети път в Жълтеш

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Х национален фестивал за автентичен фолклор „Песни в полите на Балкана“ с Иван Дяков и Ивана Дякова

Десетият национален фестивал за автентичен фолклор „Песни в полите на Балкана“ предстои на 6 и 7 юли в габровското село Жълтеш. Началото на фестивала ще бъде поставено в 10:00 ч. на откритата сцена пред кметството на селото, съобщават от Община Габрово.

Гост изпълнители ще бъдат Иван Дяков и Ивана Дякова. Организатори са кметство Жълтеш, Народно читалище „Светлина – 1927“ и Община Габрово.

Ще бъде организиран безплатен транспорт за желаещите от Габрово, който ще тръгне от площад „Възраждане“ – на 6 юли в 9:30, 12:30 и 18:00 ч., а на 7 юли в 9:30 и 12:30 ч.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.