Оркестър Габрово - открита сцена на ул. "Радецка"

Оркестър Габрово представя нов репертоар с народна музика

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Оркестър Габрово ще представи пред габровци най-новото от репертоара си с народна музика. Концертът ще бъде на 9 юли, четвъртък, от 19:00 часа, на площад „Възраждане“ в Габрово.

Солист на оркестъра ще бъде Таня Соколова. Диригентът Николай Венков, споделя, че аранжиментите са правени през последните месеци на изолация и музикантите са нетърпеливи да ги представят пред публика.

Входът е свободен!

Повече за историята на Оркестър Габрово гледайте във видеоинтервюто на Габрово Daily:


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.