Концерт на Оркестър Габрово на 18 ноември

Оркестър Габрово представя популярна и джазова музика с вход свободен

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Концерт на Оркестър Габрово на 18 ноемвриКонцерт с популярна, забавна и джазова музика организира Оркестър Габрово на 18 ноември от 18 часа в зала „Възраждане”.

Публиката ще има възможност да се наслади на изпълненията на солистите Цвети Рудева, Стефан Косев и младият и талантлив Момчил Косев под диригентството на Николай Венков. Входът е свободен.

Николай Венков е подбрал изключително интересен репертоар с нови заглавия, сред които са известните пиеси „Един прекрасен свят” на Луис Армстронг, „Ню Йорк” – по версия на Бродуей ,”Милост, милост” Арета Франклин, „Не мога да сваля очи от теб” Ричи Вали. Почитателите на оркестър Габрово ще чуят и още много популярни парчета на Джони Варингтън, Джон Кандер, Уил Левингс, Боб Лоудън и други.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.