Музеят на образованието с изложба на гоблени и плетени картини

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Изложба „Реплики“ в Национален музей на образованието, Габрово

Национален музей на образованието в Габрово ще представи изложбата „Реплики“ на габровката Надежда Лазарова. Изложбата е посветена на 230-та годишнина от рождението на Васил Априлов (21 юли 1789 г.).

Авторката представя плетени картини, гоблени и лична поезия. Подбрани са експонати, инспирирани от творби на обичани от нея художници и поети.

Откриването на изложбата ще бъде на 22 юли от 16:00 ч.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

21 юли 1789 г. – роден е Васил Априлов


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.