Национален музей на образованието на 45 години © НМО Габрово

Националният музей на образованието в Габрово отвори врати

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Националният музей на образованието – Габрово отвори врати за посетители. Това стана възможно след днешната заповед на здравния министър за отваряне на музеи, галерии и библиотеки. 

Работното време на НМО ще бъде 9:00 до 18:00 часа.

За да посетите музея е нужно да спазвате социална дистанция, както и всички противоепидемични мерки – задължително носене на предпазни маски и ползване на дезинфектанти, проветряване на помещенията, спазване инструкциите за лична хигиена от служителите и посетителите.

В музея няма да се допускат лица с видими прояви на остри заразни заболявания. Не се приемат заявки за групови посещения  и групови форми на дейност и работа с деца и ученици. Екскурзоводни беседи не се предлагат.

Максималният брой  посетители в зала е 4 души при спазване на социална дистанция от два метра и половина. Не е позволено пипането на експонатите и сядането в музейните възстановки. Не е разрешено струпването на хора и сядането на пейките в двора на музея.

Входните такси за посещение остават непроменени:  възрастни – 3 лв., ученици, студенти и пенсионери – 2 лв., семеен билет – 6 лв. Безплатно е посещениeто за деца до 7 г. и хора с увреждания.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.