Севлиево

Севлиево с празнични събития за 3 март (ПРОГРАМА)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Севлиево
Севлиево © Минчо Тодоров. Източник: Община Севлиево

Богата тържествена програма предстои в Севлиево за Националния празник 3 март, съобщават от Община Севлиево.

Празничният ден ще започне в 9:00 часа в Хаджистояновото училище с урок по родолюбие и Ден на отворените врати в Исторически музей – Севлиево под мотото „Нека таз свобода да ни бъде дар!“. В 10:00 часа на площад „Свобода“ ще се състои поклонението пред Паметника на Свободата.

От 11:00 ч. в Дом на културата „Мара Белчева“ ще се състои празничен концерт-спектакъл „Възрождение“ на Държавна филхармония – Враца и Трио „Тенорите“. Концертът е с вход свободен.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.