Свети Валентин и Трифон Зарезан в Габрово

Да празнуваме 14 февруари в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Свети Валентин и Трифон Зарезан в Габрово
Свети Валентин и Трифон Зарезан в Габрово. Изображение: wallpapermania.eu

Да празнуваме на 14 февруари в Габрово – Габрово Daily представя какви празнични събития има за Свети Валентин и Трифон Зарезан в нашия град тази година.

По традиция ЕМО „Етър“ ще отбележи по стар стил българския народен празник Трифон Зарезан от 11:30 до 15:30 ч. На 14 февруари входът ще бъде свободен.

Зарезански обичаи, вино и вход свободен за посетителите на ЕМО „Етър“ на 14 февруари

Празнуващите могат да изберат да посетят изложба, филм или театрален спектакъл:

17.30 ч. Самостоятелна изложба – живопис на младия габровски художник Димитър Касъров

Художествена галерия „Христо Цокев“

18.00 ч. Прожекция на филма „Някои го предпочитат студено“ – Русия, носител на специална награда на журито на Смешен филм фест 2016 (със съдействието на Руски културноинформационен център – София)

Зала „Възраждане“

19.00 ч. Спектакъл на театър „Искри и сезони“

Драматичен театър „Рачо Стоянов“

На 14 февруари Младежкият съвет по наркотични вещества към Община Габрово подготвя кампания за привличане на нови доброволци под надслов „Бъди Доброволец! Дарявай любов!“. Инициативата ще се проведе в ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“.

Кампания в ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ за 14 февруари под надслов „Бъди Доброволец! Дарявай любов!“

Кампания под мотото „Любовта е …” организира Център за обществена подкрепа към Община Габрово. Инициативата ще се проведе от 15.00 ч. в Тера мол на бул. „Могильов”.

Колело с любовни късмети за 14 февруари – кампания „Любовта е…“ в Габрово

„Тера мол“ организира до 14 февруари Facebook игра „Time 2 Love“. От търговския център канят в техния кът за „Свети Валентин“ – участникът в играта трябва да си направи снимка пред огромните букви LOVE и да я сподели като коментар под публикацията за играта във Facebook страницата Terra Mall – Gabrovo. Така ще участва в томбола за голямата награда – плюшена панда.

Мол Габрово кани на Празник на вечната и винаги нова любов на 14 февруари от 17:30 ч. на ет. 4. Малките таланти на Габрово ще пеят песни за любовта, ще има танци на влюбените, игри, томбола на влюбените. Ще можете да си направите сами „Влюбена картичка“. За почитателите на Трифон Зарезан ще има дегустация на вина. Входът е свободен.

„Soprano Live Club“ ще отбележи Празника на виното и любовта с DJ Дани Врани от 20 часа с куверт от 25 лв.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.