Зала „Възраждане“ представя най-доброто от „Смешен филм фест“ 5

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Смешен филм фест - 2014Най-добрите филми от програмата на „Смешен филм фест” 5 ще бъдат отново представени пред габровската публика в зала „Възраждане“. Цената на билетите е само 2 лв. и ще се продават на касата на залата час преди прожекцията.

Първата прожекция ще бъде на филма, получил наградата на фестивалната публика – „Живи легенди“ на Ники Илиев, 16 януари, петък, от 18.00 ч.

На 13 февруари, в навечерието на празника на любовта и виното, ще бъде прожектиран хърватският филм „Соня и бикът”, а на 13 март лентата на Кириякос Тофаридис „Блок 12” – отличена със специалната награда на журито.

За най-малките габровчета ще има съботни прожекции от 11 часа на детско анимационно кино. На 17 януари малките зрители ще могат да гледат филма „Пчеличката Мая”, на 14 февруари –  „Гномео и Жулиета”, а на 14 март – „Астерикс: Имението на боговете“.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.