"Звезди в аванс" с концерт в зала "Възраждане"

Музикална школа „Звезди в аванс“ празнува 25 години с концерт

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"Звезди в аванс" с концерт в зала "Възраждане"
„Звезди в аванс“ с концерт в зала „Възраждане“

Габровската музикална школа „Звезди в аванс“ ще отпразнува 25-годишнината си с концерт в зала „Възраждане“ в Габрово. Ръководители на школата са Ваня Талева и Радослав Талев.

В концерта ще участват както настоящи, така и бивши вече пораснали възпитаници на школата с вокални и инструментални изпълнения. Специален гост ще бъде Криско, споделят от „Звезди в аванс“.

Концертът под наслов „Сътворението“ ще бъде на 10 май 2018 г. от 18:30 ч. Входът е 5 лв., а билети ще се продават на касата на зала „Възраждане“ в деня на събитието.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.