Момчил Цонев

Момчил Цонев и Габрово Daily стават част от втория Лагер за иновации в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Момчил Цонев
Момчил Цонев

Главният редактор на Габрово Daily и културен мениджър Момчил Цонев става част от второто издание на Лагер за иновации в Габрово, който ще се проведе на 21 и 22 октомври. Той беше поканен от организаторите да се включи в една от работните групи, наречена „Цех за култура“.

Второто издание на Лагера за иновации Gabrovo Innovation Camp 2017 ще събере в Габрово над 80 активни, ангажирани, компетентни в своята област и творчески ориентирани личности от цялата страна. Събитието ще бъде под мотото „Оптимистична теория за Габрово XXI век“, а фокусът на работа по иновативни решения – Габрово.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Момчил Цонев: Изкуство, труд и постоянство

Момчил Цонев е създател и главен редактор на онлайн медията Габрово Daily. Автор е на 4 книги за Габрово – „Имало едно време в Габрово”, „Габрово и габровци в старата книжнина. Т. 1. Пътеписи (1662-1878 г.)”, „Габрово след Освобождението. Спомени от Константин Вапцов” (трите в съавторство с историка Даниела Цонева) и „Снежно Габрово за деца”. Създател на първата онлайн енциклопедия за Габрово Gabrovowiki, на най-популярния клип за Габрово „Щастливо Габрово / Happy Gabrovo“ и на първата компютърна игра за Габрово Gabroville. Създател на портала за Габрово gabrovo.net и на бизнес портала biz.gabrovo.net, който представя 20 от най-успешните съвременни предприемачи в Габрово. През май 2017 г. реализира първото издание на Международен фестивал за градски изкуства и щастие „6Fest“ в Габрово, който събра в нашия град български и чуждестранни улични артисти в 10 събития (ПОВЕЧЕ ЗА 6FEST ПРОЧЕТЕТЕ ТУК). Момчил Цонев е мениджър на проектите на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово, което има над 10-годишна история (ПОВЕЧЕ ЗА СДРУЖЕНИЕТО ПРОЧЕТЕТЕ ТУК).

Какви артисти и улични изпълнения видяха габровци и гостите на града по време на 6Fest вижте в специалното фестивално видео тук:

Очаквайте в Габрово Daily още новини за Лагера за иновации и най-добрите му участници.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.