Латвийци свирят от „Металика“ до Андрю Лойд Уебър на открито в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Възпитаници на музикалната школа в латвийския град Резекне ще изнесат концерт на открито на 9 септември в Габрово.

Събитието е с вход свободен и ни очаква на откритата сцена на пешеходната улица „Радецка“ от 17:30 ч., съобщават от Община Габрово.

Музикалният ансамбъл включва акордеони, китара, барабани. В програмата им са включени произведения на Астор Пиацола, Арам Хачатурян, Андрю Лойд Уебър, Металика, АББА и др.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.