Курс „Наръчник по съвременно изкуство“ в галерия "Орловска 10"

Курсът „Наръчник по съвременно изкуство“ започва на 19 април в галерия „Орловска 10“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Курс „Наръчник по съвременно изкуство“ в галерия "Орловска 10"Курсът „Наръчник по съвременно изкуство“ на Нада Нешева започва на 19 април в галерия „Орловска 10“. Началният час е 10:00.

Това е първият сериозен курс за постмодернизъм и изкуство от 80-те до днес, който се провежда в България. Състои се от 15 теми и дискусии, на които се прави визуален преглед на най-важните моменти от постмодернизма и съвременното изкуство, споделят организаторите.

Ускореният курс ще се проведе в Габрово през месеците април и май, като са заложени следните дни – 26 април, 1, 2, 3 май, 10 май, 17 май и 18 май. Цената на курса е 120 лв.

За записване, въпроси и възражения може да звъните на тел. 0876560908 или да пишете на имейл orlovska10@gmail.com.

Възможни са промени в следващите дати за курса, които ще бъдат обявявани в специалното събитие във Фейсбук тук.

Повече за курса „Наръчник по съвременно изкуство“ може да научите от статията в Габрово Daily тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.