Държавен куклен театър Габрово

Държавен куклен театър Габрово открива 50-и юбилеен сезон

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Държавен куклен театър Габрово ще открие новия юбилеен 50-ти творчески сезон на 13 септември от 11:00 ч.

Официални гости на откриването са Карлсон, който живее на покрива, Калинката от „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“, Маша и мечокът и Прасчо от „Мечо Пух“, с които всеки може да се снима и дори да си вземе автограф за спомен, споделят от театъра.

Всички приятели, дошли на гости в театъра, ги очакват много игри, фокуси и разрисуване на маски на любими герои.

Принцът свинар ще има честта да постави финалния щрих на празненството, организирано от Държавен куклен театър – Габрово – зрителите ще се забавляват с емблематичното заглавие „Свинарят“ по едноименната приказка на Андерсен.

Цялата трупа на театъра очаква неделната среща с нетърпение и творческо вълнение, споделя директорът на театъра – Алфидин Ахмедов.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.