Кукленият театър в Габрово отваря на 14 юни

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Държавен куклен театър – Габрово отваря отново врати тази неделя, 14 юни, с две представления на постановката „Глупавият вълк“ – от 11:00 и 12:30 часа.

Екипът на Държавен куклен театър – Габрово вярва в своята публика и с нетърпение очаква неделния ден, като споделя: „Желанието ни да бъдем отново заедно с нашата любима публика скоро ще се сбъдне. Мили малки приятели, дори да не познаем лицата ви зад маските, радостните искри в очите ви ще са най-голямата ни награда за дългото търпение! Обещаваме ви топло посрещане и безкрайна забава с историята на глупавия вълк!“.

В сградата и салона на театъра са изпълнени всички мерки съобразно изискванията за провеждане на събития на закрито. Залата ще бъде запълнена до капацитета си от 30%, осигурени са дезинфектанти на входа, а потокът от хора ще бъде контролиран с цел спазване на необходимата дистанция. Осигурен е отделен изход, с който се избягва контакт между влизащи и излизащи от сградата, съобщават от Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.