Оркестър "Габрово" © Община Габрово

Оркестър „Габрово“ кани на музикална вечер под прохладата на кестените

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Оркестър "Габрово" © Община Габрово
Оркестър „Габрово“ © Община Габрово

Оркестър „Габрово“ кани на концерт под сянката на кестеновите дървета на откритата сцена на ул. „Радецка“, съобщават от Община Габрово. Музикалната вечер е на 29 юни (четвъртък) от 18:00 ч.

В програмата са включени популярни и джазови пиеси от Саймънд Сиймор, Джон Уйлямс, Дейв Вулп, Майкъл Бубле, Джери Новак, Ян Пейч, Роберт Лам, Стив Пери и др.
Като солисти в оркестъра ще чуем Стефан Косев, Момчил Косев и младата изпълнителка Ивета Петрова.

Освежете вечерта си с музика!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.