ДНЕС е благотворителният концерт в подкрепа на габровския ученик Христо Козарев!

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Благотворителен концерт в подкрепа на габровския ученик Христо Козарев
Благотворителен концерт в подкрепа на габровския ученик Христо Козарев

Благотворителният концерт в подкрепа на габровския ученик Христо Козарев ще се състои днес, 28 ноември 2016 г., от 18:00 ч. в зала „Възраждане“. Покани за концерта на стойност 4 лева можете да получите на тел. 0889 777 688 и 0878 692 704.

Христо се бори с диагнозата левкемия, чието лечение в България е скъпоструващо. Необходимата сума е 50 000 лева. Инициативата в помощ на десетокласника Христо и  семейството му е на негови бивши съученици от ОУ „Ран Босилек“, с класни ръководители – Красимира Рускова и Румяна Христова, и настоящите му съученици от 10 клас при Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“, с класен ръководител г-жа Даниела Цветкова.

Танцови, театрални и музикални формации от Габрово ще излязат на сцената, за да подкрепят каузата. Сред тях са Шоу балет „Магия“, Танцова школа „Лиана“ Фолклорен ансамбъл „Сивек“, Младежко театрално студио „Гаргара“, Клуб по спортни танци „Ритмика“ и др. Ще се включат и изпълнители от три габровски училища – ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“, ПТГ „Д-р Никола Василиади“, Национална Априловска гимназия.

ВСИЧКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ ТУК

Благотворителен концерт: Да помогнем на габровския ученик Христо Козарев!

Кутии за събиране на средства са поставени в ОУ „Ран Босилек“, Национална Априловска гимназия, ПТГ „Д-р Никола Василиади“, ДГ „Радост“, „Тера мол“ и Фитнес клуб „Троя“.

На 28 ноември в Зала „Възраждане“ ще бъде организиран и благотворителен базар, където също ще бъде поставена кутия за събиране на средства.

Габрово Daily застава в подкрепа на благотворителния концерт и борбата на Христо Козарев срещу болестта!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.