Концерт в памет на Манол Цоков

Концерт в памет на маестро Манол Цоков в зала „Възраждане“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Концерт в памет на Манол ЦоковКонцерт „Следи“ в памет на маестро Манол Цоков ще се състои на 13 декември от 18 часа в зала „Възраждане“. Входът е три лева. Още събития от културния календар в Габрово може да видите тук.

На сцената ще излязат Диксибенд Олд Старс в състав проф. Владимир Радулов, Венцислав Благоев, Невилян Гемижев, Красимир Стефанов, Емил Костурков, Димчо Димитров, Илко Илиев.

Сред гост солистите габровци ще видят Васил Петров, доц. Стефка Оникян, Цветомир Цанков, Весела Морова и Драгомира Драшкова.

Повече за маестро Манол Цоков може да научите от Онлайн енциклопедия Габрово тук


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.