Артисти с благотворителен концерт в Габрово „По-добри“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Фоайето на втория етаж на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ в Габрово ще стане домакин на благотворителен акустичен концерт „По-добри“. Събитието носи името на първата авторска песен на Русита Боева, актриса в Държавен куклен театър Габрово. Освен нея в концерта ще вземат участие музикантът Пепи Маринов и актьорът от Драматичен театър Габрово Димо Димов.

Каузата на концерта ще бъде подпомагане със средства за лечението на 33-годишната Диана Петрова от Габрово, която страда от рак на гърдата. Тъй като няма възможност за лечение у нас, тя е потърсила клиника в Турция.

Отляво надясно: Пепи Маринов, Русита Боева, Димо Димов. Снимка: Ивелин Пенчев, RadLab Studio

Благотворителният концерт ще се състои два пъти – на 19 и на 27 март от 19:30 ч. Входът е свободен, но на самото събитие всеки ще може да дари сума по своя преценка.

Линк към събитието във Facebook


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.