Предновогодишният концерт в Габрово е на 30 декември с рок група Б.Т.Р.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Рок група Б.Т.Р. ще изнесе празничен концерт на площад „Възраждане“ в Габрово на 30 декември. Концертът „Под звездите на Габрово“ ще започне от 19:00 ч.

В 20:30 ч. ще има празнични илюминации.

Припомняме, че нестандартното празнуване в нашия град ден преди всички, на 30 вместо 31 декември, започна през 2016 година. В новогодишната нощ на 31 декември срещу 1 януари не са предвидени празнични събития в Габрово.

Габровското нововъведение породи разностранни реакции – от усмивки до критики, но също така и поредица от хумористични колажи в сатиричните страници „Габровски вицове и шеги“ и „Класически габровец“. Вижте обзор на колажите в статията на Габрово Daily ТУК.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.