Трявна, старата часовникова кула

Община Трявна търси ново туристическо лого на града с конкурс

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Трявна обяви открит конкурс на тема: „Изработване на туристическо лого на град Трявна“. Целта е налагането на общината като привлекателна туристическа дестинация и отличаването ѝ от останалите конкуренти на туристическия пазар. Победителят в конкурса ще получи 500 лв. награда, а класираните на второ и трето място – по 300 и 200 лв.

В конкурса могат да участват всички пълнолетни български и чуждестранни физически и/или юридически лица. Всеки кандидат може да участва само с един проект.

Проектът за лого трябва да бъде авторски и оригинален.  Предложенията трябва да са съобразени с целта на конкурса и да отразяват представата за Трявна като град с характерно културно-историческо наследство и своеобразна природа. Проектите не трябва да копират съществуващи графични знаци, гербове и да не са публикувани под някаква форма. Задължително е и да съдържат думата „Трявна“ (изписана с кирилица за варианта на български език) и „Tryavna“ (изписана на латиница за варианта на английски език).

В състава на журито за избор на победител влизат: председател: Марин Маринов – зам.-кмет на Община Трявна; членове: адв. Галин Ненов – юрист при Община Трявна; Даниела Дабкова – уредник в Специализиран музей за резбарско и зографско изкуство Трявна; арх. Константин Брънеков – общински съветник в Общински съвет Трявна; д-р Добрин Атанасов – преподавател в НГПИ „Тревненска школа“.

Всички лица имат право да задават писмено въпроси към организатора на адрес: гр. Трявна, ул. „Ангел Кънчев“ № 21 или на tryavna@tryavna.bg

Срокът за приемане на конкурсните предложения е до 25.09.2020 г.

С пълните условия на конкурса може да се запознаете в сайта на Община Трявна тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.