Национален парк "Централен Балкан" © visitcentralbalkan.net

Парк „Централен Балкан“ с конкурс за детска рисунка

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Дирекция „Национален парк Централен Балкан“ обявява конкурс за детска рисунка на тема „Централен Балкан, през моите очи“, съобщават от парка. Поводът е 30-ата годишнина от създаването на защитената територия. Конкурсът ще завърши с изложба, съпътстваща основното събитие от честванията на годишнината.

Участниците ще се оценяват в три възрастови групи – до 8 години, до 12 години и до 18 години. За всяка възрастова група има първо, второ и трето място. Творбите трябва да са с размери 35×50 см, а участниците имат свободен избор на техника и материали. От парка уточняват, че не толерират участие на възрастни в творбите на децата.

Как да участвате?

Срокът за участие е до 16:30 ч. на 15 октомври 2021 г. Участниците могат да бъдат само до 18-годишна възраст.

Рисунките изпращайте на адрес:

Дирекция „НП Централен Балкан“
ул. „Бодра смяна“ 3
Гр. Габрово
5300

Лице за контакт:
Даниела Кръстева
GSM 0884260960

Награди

Класиранията ще бъдат обявени и публикувани до 5 дни след края на конкурса. Рисунките на големия победител и на първо място във всяка група получават предметни награди и рекламни и образователни материали на Дирекция „Национален парк Централен Балкан“. Журито ще е в състав педагози, артисти и природозащитници.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.