Карнавал Габрово обявява конкурс за карнавална витрина на габровски бизнес

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровският бизнес може да се включи в конкурс за карнавална витрина, който обявиха от Карнавала в Габрово. Наградите са от 300, 500 и 1000 лв.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ако ви липсва истинския габровски Карнавал, тази година той ще е в… Пловдив с 6Fest

Ето и подробностите:

Как да участвате в конкурса?

С нарисувани витрини. С маскирани манекени. С цяла карнавална картина на витрината. С велика концепция, достойна за световните търговски улици и молове! С материали и идеи, които да накарат дизайнерите на витрини да си тъпчат шапките! С карнавални късмети, менюта, ястия, маскиран персонал. С висулки, стърчулки, бои, надписи, живи хора, животни, макети, ракети, балони, екрани, лепенки и всичко, което се сетите.

След като сте реализирали идеята си, направете снимка или видео, опишете с няколко изречения идеята си. От Карнавал Габрово ще публикуват витрините и идеите ви онлайн. Крайният срок за изпращане на снимки и видео на адрес carnival@gabrovo.bg е 22 май 2021 г. Не забравяйте да напишете координати за обратна връзка. Един обект може да участва с до 5 снимки.

Награда на публиката

Ще има и награда на публиката. Всеки ще може да ви подкрепи, като гласува под снимката в специалния албум във фейсбук профила на карнавала до 30 май.

Публиката ще може да избере своя фаворит от качените в албума снимки чрез гласуване. Участниците са свободни да канят своите клиенти и партньори да ги подкрепят с гласуване, но ще бъдат дисквалифицирани участници с нереален вот, получен от групи за организирано гласуване, фейк профили и други.

Наградата на публиката ще бъде предметна и ще се определи според вида на обекта, който я спечели и броя на служителите в него. Един обект може да спечели и наградата на публиката, и награда на журито.

Срокът за оценка и получаване на наградите е 15 юни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.