ДХС прави конкурс за най-оригинални и смешни „същества от сняг“ в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Конкурс за най-оригинални и смешни "същества от сняг" организира Домът на хумора и сатирата в Габрово. Снимка: ДХС Габрово
Конкурс за най-оригинални и смешни „същества от сняг“ организира Домът на хумора и сатирата в Габрово. Снимка: ДХС Габрово

Конкурс за най-оригинални и смешни „същества от сняг“ организира Домът на хумора и сатирата в Габрово. Участвайте в конкурса „Моделиране от смях и сняг“ от януари до март – винаги, когато има сняг. Мястото за снежни същества е Паркът на смеха до Дома на хумора и сатирата.

След като направите своето същество от сняг, трябва да го снимате. Ето и останалите условия за участие:

Елате с компания или със семейството си. Подгответе си инструменти, чудати аксесоари и няколко чифта ръкавици. Направете най-оригиналните и смешни СЪЩЕСТВА ОТ СНЯГ и се забавлявайте. СНИМАЙТЕ и участвайте в конкурса!

Как да участвате в конкурса със снимка?

1. Качете снимки (до 3 бр.) във фейсбук събитието „Конкурс „Моделиране от смях и сняг“, на които се вижда какво сте сътворили и колко ви е било забавно и смешно.
2. Отбележете снимката с хаштаговете #ПаркНаСмеха #смяхИсняг
3. Сложете текст под всяка снимка „Това е …….(името на смешното съществото от сняг) в Парка на смеха“ (например „Това е Кукуряк в Парка на смеха“).

За да спечелите, канете приятелите си да харесват и споделят снимката на вашето смешно снежно същество, като споделянето става от страницата на Дома на хумора и сатирата и събитието. Смешното същество, събрало най-много харесвания, ПЕЧЕЛИ НАГРАДА. Съществото с най-оригинално име също ПЕЧЕЛИ НАГРАДА.

Жури от Музея „Дом на хумора и сатирата“ и група габровски художници-скулптори ще даде последните харесвания и ще определи победителите на 1 март. А дотогава не пропускайте нито един снежен ден! Не спирайте да се чувствате различно през зимата, забавлявайте се и се усмихвате по-често! Смехът е здраве, снегът – също!

По информация от Дом на хумора и сатирата


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.