Габровски книжарници участват в националния конкурс „Моята любима книжарница“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Национален конкурс "Моята любима книжарница - 2016 г."
Национален конкурс „Моята любима книжарница – 2016 г.“

Габровските книжарници „Златев“ и „Буктрейдинг“ в Тера мол участват в националния конкурс „Моята любима книжарница – 2016 г.“, организиран от сдружение „Всичко за книгите“. Това е единственият конкурс в България, посветен на книжарниците, в който победителят се определя от читателите чрез пряко гласуване, споделят организаторите.

До 4 декември 2016 г. всеки може да даде своя глас онлайн в подкрепа на своята любима книжарница. Гласува се тук. 

Книжарницата, събрала най-много гласове при онлайн гласуването по време на конкурса, ще получи приза „Любимата книжарница на България – 2016 г.“ и ще спечели голямата награда. Ще бъдат избрани и любимите книжарници в отделните градове. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 7 декември.

Право да гласува в конкурса има всяко физическо лице, без ограничение на възраст и гражданство.

Добави книжарница в конкурса

Конкурсът съдържа и опция „Добави книжарница“. Тя дава възможност да се добавят книжарници, които не фигурират в списъка. Предложенията ще бъдат вписани от администраторите на сайта „Всичко за книгите” в рамките на 24 часа, ако отговарят на критериите за книжарниците.

Награди за гласувалите в конкурса

Един от всички гласували в конкурса ще спечели ваучер за книги на стойност 200 лв., осигурен от сдружение „Всичко за книгите“. Името на печелившия ще бъде избрано чрез публично теглене на томбола на 18 декември 2016 г. В томболата за гласувалите ще бъдат изтеглени и поощрителни награди. Имената на всички печеливши ще бъдат обявени на сайта www.vsichkozaknigite.bg  на 19 декември.

Националният конкурс „Моята любима книжарница“ се провежда за трета поредна година. Всички хора, които четат и които купуват книги, за които книжарницата е специално място, ще имат възможност да дадат своя глас за книжарницата, спечелила тяхната лоялност.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.