Конкурс за детска рисунка на тема „Моята природа“ (РЕГЛАМЕНТ)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Обявен е конкурс за детска рисунка на тема „Моята природа“. Организатори са Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващо образование и Художествена галерия „Христо Цокев“ – Габрово.

Право на участие имат всички деца и ученици на възраст от 4 до 18 год. (включително деца и ученици на допълнителна подкрепа).

Сред условията на конкурса са:

  • Размери на рисунките – формат А3 и А4
  • Материали и техники на рисуване: Няма ограничения по отношение на материлите и техниките за рисуване.
  • На гърба на всяка рисунка трябва да има следната информация: трите имена, възраст /група или клас/, точно наименование на образователната институция, телефон за контакт.
  • Ако детето или ученика е на допълнителна подкрепа за личностно рaзвитие е необходимо да се посочи.

Класирането ще  бъде в  следните  категории:

  • Деца от детските градини
  • Деца и ученици на допълнителна подкрепа
  • Ученици  до  4 клас
  • Ученици 4 – 12 клас

Ще има специални награди в категорията „Съвместно рисуване с дете/ученик на допълнителна подкрепа“.

Срок за участие в конкурса

Рисунките могат да се изпращат до 14 май 2021 г. на адрес: гр. Габрово, ул. „Брянска“ № 3, РЦПППО – Габрово или да бъдат донесени лично на посочения адрес.

Оценяването на рисунките ще се осъществи от  независимо жури, председател на което е Евгени Недев, директор на Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово.

Връчването на наградите ще  бъде на 4 юни 2021 г. по време на откриването на изложбата в Художествената галерия от 17:00 часа. Изложбата ще  може да се разгледа от 4 до 18 юни 2021 г.

Тел. За контакти – 066/800216, Росица Чернева


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.