Компютърната игра Gabroville вече и във Facebook

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Първата компютърна игра за Габрово Gabroville
Първата компютърна игра за Габрово Gabroville

Първата компютърна игра за Габрово Gabroville вече има собствена страница в социалната мрежа Facebook. Открийте и харесайте Gabroville във Facebook. На страницата може да видите трейлър на играта, репортаж по БТВ, както и множество полезни линкове. Играта се появи и в Онлайн енциклопедия Габрово (вижте тук).

Националната телевизия БТВ излъчи репортаж за първата компютърна игра за Габрово Gabroville в централната си емисия новини на 7 април. Онлайн игра разказва непознатата и забавна история на Габрово – с тези думи започва репортажът на Борислав Лазаров, озаглавен „Столица на хумора и котките без опашки: Онлайн игра разказва за планета Габрово“.

Репортаж по БТВ за играта GabrovilleНационалната телевизия БТВ излъчи репортаж за първата компютърна игра за Габрово Gabroville в централната си емисия новини на 7 април 2016 г. Може да играете на Gabroville тук: http://www.gabroville.com/game/

Вижте репортажа и в сайта на БТВ тук: http://btvnovinite.bg/article/lifestyle/liubopitno/stolica-na-humora-i-kotkite-bez-opashki-onlajn-igra-razkazva-za-planeta-gabrovo.html

ВИДЕО: БТВ

Posted by Gabroville on Thursday, 7 April 2016

 

Първата от този вид у нас историческа градска компютърна игра беше създадена по проекта „Българският МанчестАРТ – Изкуство, труд и постоянство“, получил подкрепата на Програма „Култура“ на Община Габрово през 2015 г. Изпълнител е сдружение Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово. Повече за играта Gabroville и нейния трейлър може да видите тук.

Кампания на Gabroville в платформата Indiegogo

Gabroville стартира кампания в популярната световна платформа Indiegogo за събирането на допълнително финансиране за продължаването на играта със следващи нива и разработването на специално приложение за мобилни устройства. Повече за кампанията може да прочетете тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.