Коледно кино за най-малките габровчета на 27 декември

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Страната на добрите деца” - 27 декември от 11.00 ч. в зала „Възраждане”Зала „Възраждане” кани най-малките габровчета на 27 декември от 11.00 ч. за забавно пътешествие в „Страната на добрите деца”. Община Габрово и Руски културно-информационен център – София са подготвили коледен филмов подарък за габровските деца и техните родители.

Филмът „Страната на добрите деца” разказва историята на непослушната Саша, чиито родители непредвидливо си пожелават за Нова година да имат добро дете. Едва приключили с празнуването, на прага им се появява непознато добро момиче, а Саша по приказен начин се пренася във вълшебната страна за превъзпитание на лоши момичета.

Тази страна е управлявана от строга кралица и още по-строг пълномощник, а животът е подчинен на железни правила. За да се върне при родителите си, Саша трябва да премине през невероятни приключения и да преодолее множество изпитания, в които ще и помагат верните приятели — котката Багет и кучето Балбес.

Филмът е озвучен на български език, а прожекцията е с вход свободен.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.