Коледната елха в Трявна светна, 30 ноември 2018. Снимка: Пламен Ковачев, Тревненци за Трявна

Трявна с конкурси за най-весела семейна снимка и най-красива сурвакница

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Трявна обяви още един коледен конкурс – за най-весела семейна снимка. Може да се снимате с близки и приятели, покрай елхата вкъщи, около трапезата и коледната украса, с домашния любимец, на открито из града.

Всички Ваши фотоси може да изпращате на електронната поща на ПР на Община Трявна – Юлияна Цанева, yuliyana.tsaneva@tryavna.bg до 23 декември. Събраните снимки ще бъдат публикувани на сайта на Община Трявна и двете официални Фейсбук страници – “Община Трявна” и “Силвия Кръстева – Кмет на Община Трявна”. А най-хубавите сред тях ще бъдат показани на информационното табло на Община Трявна, разположено до Туристическия информационен център навръх Коледа.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Община Трявна обяви два конкурса и една кампания, посветени на предстоящите коледни и новогодишни празници. Деца и младежи от 5 до 19 години могат да се включат в конкурса за коледна картичка и рисунка. Тревненци могат да участват и в конкурс за най-красива външна коледна украса на домове, жилищни блокове, външни витрини/фасади на търговски обекти и обществени сгради. ЧЕТЕТЕ ТУК: Община Трявна обяви коледни конкурси и кампания

Тревненският музей търси най-красивата сурвакница

Специализираният музей за резбарско и зографско изкуство – Трявна търси най-красиво направената сурвакница.

За да се спазят и тази година традицията и обичая на сурвакането, от Специализираният музей приканват всички малчугани с помощта на своите родители да развихрят своето въображение и да направят най-красивата и оригинална сурвакница. Пременените дрянови клонки може да занесете на място в музей “Даскалова къща” до 26 декември.

За спазилите традицията ще има награди, а сурвакничките може да си вземете на 30 декември, за да пожелаете с тях здраве на близките в навечерието на Новата година!

Задължително на дряновата пръчка трябва да има етикетче с написани две имена на детето и неговата възраст. В музея трябва да оставите номер на телефон за обратна връзка.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Коледно-новогодишна празнична програма в Трявна за 2021 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.