Коледен празник в Севлиево, 2017 г. © Община Севлиево

Коледната елха в Севлиево грейва с латино фиеста и Дядо Коледа

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Коледен празник в Севлиево, 2017 г. © Община Севлиево
Коледен празник в Севлиево, 2017 г. © Община Севлиево

С празнично шоу „Коледни искри“ ще грейнат светлините на коледната елха в Севлиево. На 3 декември от 17:30 часа на пл. „Свобода“ ще оживеят елфът Барборино, ледената кралица Елза и Арлекино.

Очаква ни и латино фиеста с Искрен Пецов, съобщават от Община Севлиево. В края на празничното шоу ще бъдат запалени коледните светлини.

Всички деца и техните родители ще посрещнат заедно Дядо Коледа, който ще пристигне на площада, за да раздаде подаръците.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.