Коледен театрален фестивал на ДТ "Рачо Стоянов" Габрово

ДТ „Рачо Стоянов“ с коледен театрален фестивал в Габрово (ПРОГРАМА)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Коледен театрален фестивал на ДТ "Рачо Стоянов" Габрово
Коледен театрален фестивал на ДТ „Рачо Стоянов“ Габрово

40 актьори в 4 театрални постановки ще играят на сцената на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ и зала „Възраждане“ в Габрово в рамките на „Коледен театрален фестивал“ от 19 до 22 декември. Представленията са подходящи за малки и големи или за цялото семейство, съобщиха за Габрово Daily от габровския театър.

Откриването на фестивала е на 19 декември от 19:00 ч. с постановка на пловдивския театър. „Работно време“ е спектакъл, чийто автор и режисьор е Камен Донев и е със специалното участие на Антон Радичев, Латинка Петрова, Алексей Кожухаров, Радина Думанян и много други познати актьори от сцената, малкия и големия екран.

На 20 декември (четвъртък) от 19:00 часа публиката ще може да се наслади отново на артистите от габровския театър със спектакъла „За Първото българско царство“Отшелника“.

На 21 декември от 18:00 часа ще гледаме новата семейна постановка на габровския театър – „Приключенията на Лиско“. Самият Дядо Коледа ще очаква най-послушните зрители, за да раздаде подаръци след представлението.

На 22 декември от 11:00 часа на сцената на зала „Възраждане“ ще ни очаква „Коледна бъркотия“, в която ще участва Дядо Коледа, заедно с познатите ни актьори и герои от габровския театър.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.