ДФА „Габровче“ с коледен благотворителен концерт в помощ на свой танцьор

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Коледен благотворителен концерт "Габрово едно сърце" на ДФА "Габровче"
Коледен благотворителен концерт „Габрово едно сърце“ на ДФА „Габровче“

Коледен благотворителен концерт „Габрово едно сърце“ организират от ДФА „Габровче“. Целта е събирането на средства за лечение и сърдечна трансплантация на танцьора от ансамбъла Николай Тихолов. Концертът е на 22 декември от 18 часа в спортна зала „Орловец“.

18-годишният Николай е ученик последна година в ПГТ „Пенчо Семов“. Той даде 10 години като танцьор от „Габровче“ на нас, публиката, и сега е моментът да го подкрепим.

Николай също ще бъде с нас тази вечер. Предстои му лечение и сърдечна трансплантация, а организаторите на концерта – неговите приятели от ансамбъла, се надяват да осигурят част от средствата чрез благотворителния концерт „Габрово едно сърце“. В първата част от вечерта те ще играят за него, а във втората част ще се включат вокална формация „Усмивките на Габрово“, танцова школа „Лияна“, шоу-балет „Магия“ и Дани Маджикс. В програмата като певици ще се изявят танцьорки на прочутия детски фолклорен ансамбъл – Анна Христова и Инес Метева.

Покани за концерта на стойност 5 лв. може да закупите на касите на Дом на културата, Спортна зала „Орловец“, Драматичен театър „Рачо Стоянов“ и ДФА „Габровче“.

Дарение за Николай Тихолов може да направите и на следната банкова сметка, посочват от ДФА „Габровче“:

Банка ДСК

BIC: STSABGSF

IBAN: BG05STSA93000004929346

Габрово Daily застава зад благородната кауза в помощ на Николай Тихолов!

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.