Исторически музей Севлиево кани на „Коледа в Табаханата“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Исторически музей Севлиево организира традиционната “Коледа в Табаханата“. Събитието ще бъде на 17 декември от 15:00 ч., съобщават от Община Севлиево.

За поредна година ще участват Музикална лаборатория „Традиции и сцена“ при СУ „Васил Левски“ с ръководител Ваня Ангелска и Клуб „Съхрани българското” при ПГМЕТ “Ген. Иван Бъчваров” с ръководител Павлина Иванова.

Събитието ще премине при строго спазване на противоепидемичните мерки от участници и гости.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.