Снимачен процес на клипа "Щастливо Габрово"

Клипът „Щастливо Габрово“ празнува своя първи рожден ден

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимачен процес на клипа "Щастливо Габрово"Клипът „Щастливо Габрово“ празнува на 11 ноември тази година своя първи рожден ден. Точно преди една година беше премиерата на клипа в габровската зала „Възраждане“. Публиката тогава избухна в ръкопляскания още с първите кадри и радостната й реакция продължи до финалните надписи.

„Щастливо Габрово/Happy Gabrovo“ се реализира по проект на Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово и Момчил Цонев по програма „Култура“ на Община Габрово през 2014 г.

Клипът беше заснет през септември – октомври 2014 г. по модела на световния проект “We are happy from…” и музиката от песента „Happy“ на американския поп изпълнител Pharrell Williams.

Още в първия месец след онлайн премиерата си в YouTube „Щастливо Габрово“ е гледано на 6 континента.

Режисьор на клипа е Симеон Сокеров, организатор на проекта Момчил Цонев, оператор Емилиян Атанасов, асистент-режисьор Радослав Камбуров.

Всичко за клипа „Щастливо Габрово“ може да прочетете в Онлайн енциклопедия Габрово тук

В снимките на клипа се включват 17 художествени, театрални, танцови формации, други групи и спортни клубове от Габрово, както и индивидуални участници. Общият брой на участниците е около 180 души.

Целта на „най-щастливия“ клип за Габрово е да покаже един позитивен поглед към най-популярните места в Габрово и към неговите хора. В клипа могат да се видят АЕК „Етър“, Дома на хумора и сатирата, Националния музей на образованието, Интерактивния музей на индустрията, старинния Шести участък и др.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.