Режисьорът Кирил със своя документален филм “24 часа”

Кино вечер в Дома на хумора – „24 часа“ с героите на днешна България

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Режисьорът Кирил със своя документален филм “24 часа”
Режисьорът Кирил със своя документален филм “24 часа”

Режисьорът Кирил Станков ще представи своя документален филм “24 часа” на 20 юни от 19 часа в Дома на хумора и сатирата.

Филмът разказва пет човешки истории, всяка една от които е заснета за 24 часа. Героите са хора от днешна България – млад бизнесмен, особняк, живеещ сам в планината, двойка пенсионери от българско село, пилот-парапланерист и семейство, което се бори с особено предизвикателство всеки ден.

Тази прожекция се реализира в партньорство със сдружение „Артерия” и галерия „Орловска 10” като част от инициативата образователни кинолектории на клуб “Вторник кино”, намерила своето продължение в музея с тема „КИНОЛЕКТОРИЯ – ФИЛМОВАТА КОМЕДИЯ – ТРАДИЦИИ, СТИЛОВЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ“.

Последна Кинолектория в Дом на хумора преди лятото

На 29 юни от 19 часа отново в Дома на хумора ще видим последната прожекция преди лятото от поредицата на Кинолекторията, а именно – „Ваканцията на господин Юло“ – Франция, 1953, режисьор и в главната роля Жак Тати, 86 минути.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.